Biologi ordbog

Dansk engelsk

På denne side kan du finde ordbøger som relaterer sig til biologi. Der er ikke mange biologiordbøger på nettet, men vi har fundet 2 stykker som er specialiseret inden for hver deres emne.  • Hvalordbog
    Denne side indeholder en længere liste med navne på hvaler og deres navne på latin, engelsk og dansk. Hvalerne er delt ind i grupper, f.eks. bardehvaler og tandhvaler. Hvis du får brug for at vide hvad en bestemt hval hedder på engelsk, eller hvis du har det latinske navn men ikke kender det danske, så kan hjemmesiden her hjælpe dig. Hjemmesiden er gratis at bruge.
  • Fiskeordbog
    Denne side kan hjælpe dig med at oversætte navne på fisk til og fra sprog som dansk, engelsk, norsk, svensk, tysk, latin og flere endnu. Du kan også få yderligere oplysninger om de enkelte fisk på dansk.

Hvis du kender andre ordbøger som handler om biologi (Og det behøver ikke kun at være hvaler), eller hvis du opdager at linket er ‘dødt’, må du meget gerne fortælle os om det. Det hjælper os med at holde siden opdateret og brugbar for alle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Biologi ordbog, 5.0 out of 5 based on 1 rating