Håndarbejde ordbog

Dansk engelsk

Her finder du ordbøger som relaterer sig til håndarbejde som f.eks. at strikke, sy og knitte. Hvis du gerne vil søge efter oplysninger om nogen af disse ting på engelsksprogede hjemmesider, så kan de følgende ordbøger hjælpe dig med at oversætte de specielle ord og vendinger som man bruger indenfor disse emner.
Det kan også være omvendt. F.eks. leder mange efter strikkeopskrifter på nettet. Men det kan være en udfordring at bruge strikkeopskrifter på engelsk hvis ikke man kender de betegnelser og forkortelser som der bruges på engelsk. Her er det at en engelsk dansk strikkeordbog kan hjælpe en.


 • ‘Slå om’ strikkeordbog
  En ganske omfattende liste med termer som vedrører det at strikke.
 • Viv.dk’s strikkeordbog
  En anden omfattende ordliste med termer som drejer sig om strikkeri.
 • Havehusets strikkeordbog
  Knap så omfattende strikkeordbog, men har også udenlandske garnbetegnelser og måleenheder.
 • PaaPinden.dk’s strikkeordbog
  Også en rigtig fin og godt forklaret ordbog. Der er gode krydshenvisninger også, og ordbogen er fint stillet op så den er overskuelig. Men der er desværre ikke nogen søgemulighed.
 • John Madsen’s sy-ordbog
  Fin ordliste med mange ord på dansk og engelsk om syning og håndarbejde generelt. Det er muligt at søge på siden og siden er selvfølgelig gratis at bruge.

Hvis du kender andre, eller hvis du opdager et link er ‘dødt’, må du meget gerne fortælle os om det. Det hjælper os med at holde siden opdateret og brugbar for alle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.6/5 (5 votes cast)
Håndarbejde ordbog, 1.6 out of 5 based on 5 ratings