Uddannelse ordbog

Dansk engelsk

Det kan være svært at oversætte navnet på et bestemt studie, eller titlen man erhverver sig når man er færdig, da det er specielle ord og udtryk som ikke findes i alle dansk engelsk ordbøger. Men vi har fundet 3 gode ordbøger hvor du næsten med garanti kan finde det ord som du skal bruge.


  • Københavns universitet
    Omfattende ordbog med god søgemulighed på både engelske og danske udtryk. Til mange af oversættelserne er der desuden knyttet en kommentar til. Siden er gratis at bruge.
  • Cirius
    Også en omfattende ordbog med god søgemulighed. Også her er der gode muligheder for at oversætte både fra engelsk til dansk og omvendt, og der er også knyttet en kommentar til mange af oversættelserne. Denne side er også gratis at bruge.
  • Aarhus Universitet
    Endnu en omfattende ordbog med oversættelser af mange studieretninger og betegnelser. Der er udover en kommentar til nogle af ordene også eksempler på brugen af ordene. Siden er gratis at bruge.

Hvis du kender andre online ordbøger som handler om uddannelse, eller hvis du opdager at et link er ‘dødt’, må du meget gerne fortælle os om det. Det hjælper os med at holde siden opdateret og brugbar for alle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)